MyCalendar

Sunday, November 2, 2014

Tempahan Untuk Fancy Cookies kini dibuka

Assalamua'laikum.. 

Tempahan bagi Fancy Cookies kini dibuka ..

Harga bermula dari RM3.50 ++ dan bergantung juga pada size, design dan etc..

Minimum Order 24pcsTempahan perlu dibuat seawal :-

Tempahan Biasa 3 minggu *Birthday, Candy Buffet

Tempahan Door Gift atau Wedding Gift 1 Bulan



Wednesday, September 17, 2014

Happy Birthday Sis Sheila Rusly!!

To sis Sheila #sheilarusly_jspictures Happy Birthday!! .. moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki.. berbahagia bersama keluarga tercinta hingga ke Jannah ..





Brownies ni tempahan sis Rina (wifey Tn Hj Shamsul Ghau Ghau ..

Devilicious Chocolate Cupcakes with Chocolate frosting ni pula from me to sis Sheila :)


Monday, June 9, 2014

Alhamdulillah... :)


Assalamua'laikum .. hi all.. lamanya tak update sini..:).. ok lar ni pun tak leh nak menaip panjang2.. apa2 pun follow my Insta Nourizsweettouch ya.. 

haa sebelum terlupa .. for those yg nak order tu.. kalau boleh.. bila anta whatsapp .. letak ler nama n dari mana..k.. dtls order  cth camni :-

" Saya sipulan dari PJ, nak order 'dessert' 10 box. Event date 10 Jun. Delivery ke PJ ... alamat sekian2.. " 

lebih kurang gitu lar ye.. kalau kek order tu lain sket .. tu nak lebih dtls..k :) 

K lar.. tgh posa ganti ni.. rasa ngantuk aja.. cake nak kene siapkan juga.. Ya Allah permudahkan lar urusanku hari ini.. aminn.... 


Tuesday, April 15, 2014

Closed Announcement


Assalamua'laikum

Untuk makluman semua terutama para pelanggan setia kami; kami akan menutup kedai online kami bermula pada 17 April, 2014 sehingga 30 April, 2014.

Dikesempatan ini saya dan bagi pihak keluarga juga ingin memohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap antara sedar mahupun tidak... halalkan makan minum dan doakan perjalanan pergi dan balik kami dengan selamat dan kesihatan kami baik serta dapat mengerjakan ibadah umrah dengan sempurna dan dipermudahkan oleh Nya.



Thursday, April 3, 2014

Salam Jumaat


Assalamua'laikum.. Salam Jumaat..


Lamanya tak update blog ni.. bukan bermakna dapur saya dah tutup ya.. tapinya disebabkan tuntutan order yg banyak sehingga tak sempat nak update blog.. tambah pula sekarang dah ada instagram.. lagi lar bertambah proses nak mengupdate my activity.. Kebiasaannya saya akan upload image2 melalui FB page saya dah kemudian share pula ke instagram.. ok lar seperti biasa.. saya ni tak pandai nak berceloteh bnyk2.. ni pun sbb sementara nak menunggu pavlova siap ..tu yg ada masa nak mengadap blog ni heheh :)

Kepada yang nak buat tempahan.. anda boleh hantar detail anda melalui private message FB page saya seperti dibawah :-

1. NourizCakesWeddingSuch - Wedding and Engagement Cake
2. NourizSweetTouch - Dessert & Savoury
3. CutiesCupCakes-by-Nori-Ibrahim - Birthday & Celebration Cake
4. Whatsapp atau Wechat to 0122198075 - berchat dengan saya sendiri Nori Ibrahim :)

sampai disini saja.. oven pun dah berbunyi.. time untuk menyediakan Cream Puff pula.. ok c ya :)


Nori Ibrahim

Monday, March 31, 2014

Morning!!


Assalamua'laikum ... morning!!

I'm back!! ok hari ni saya akan reply semua inquiry dalam pm dan juga emel.. for those yang dah dapat payment info boleh proceed dengan half payment as a confirmation booking..

Sekiranya masih ada yang tak dapat reply dari saya.. please do whatsapp / wechat with me. Tq :) 





Wednesday, March 5, 2014

Cowgirl Cake

Tq Dr Sulastry Ahmad for repeating order with us.


13 x 10 inch Rectangular Cake
Rainbow Cake with Fresh Cream
Add : Fondant flat figuring and wording. 

Tuesday, March 4, 2014

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails