MyCalendar

Saturday, April 30, 2011

Friday, April 29, 2011

Rental Service Cake Mould

Assalamua'laikum and Hi...


Berikut adalah senarai Acuan Kek / Cake Mould yang boleh di sewa melalui CutiesCupCakes.


Giant Cup Cake Mould - Code GCM
Sewa : RM10.00
Deposit : 155.00
Tempoh Sewa : 3 hari sahaja. 


Princess Cake Mould - Code PCM
Sewa : RM10.00
Deposit : 30.00
Tempoh Sewa : 3 hari sahaja. 




3D Car Cake Mould - Code CCM
Sewa : RM10.00
Deposit : 75.00
Tempoh Sewa : 3 hari sahaja.



Giant Cup Cake Mould - Code GCM
Sewa : RM10.00
Deposit : 80.00
Tempoh Sewa : 3 hari sahaja.

Oval Cake Mould - Code OCM
Sewa : RM15.00
Deposit : 250.00
Tempoh Sewa : 3 hari sahaja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bagaimana nak sewa?
1. Hubungi talian 0122198075 untuk menetapkan tarikh sewa.


2. Anda perlu membuat bayaran penuh ke akaun MBB(akaun number akan diberikan kemudian) 3 hari sebelum tarikh sewa. Jika tidak, tarikh sewa akan dibatalkan dan dibuka untuk pelanggan lain.


Bagaimanakah caranya?
1. Bayaran penuh ke akaun MBB CutiesCupCakes = Sewa + Deposit = Jumlah penuh.


2. Hantarkan maklumat pembayaran ke emel FB/Gmail atau SMS ke nombor yang tertera diatas.


3. Tarikh Sewa. Dapatkan produk sewa yang ditempah dilokasi yang ditetapkan iaitu Stesen Minyak Mobil bersebelahan Pusat Perabot LDP, Kelana Jaya atau dirumah saya(akan dimaklumkan)


4. Tarikh Tamat Sewa. Barangan hendaklah dipulangkan dalam keadaan sebagaimana ianya disewakan. Jika tidak, potongan dari deposit akan dibuat mengikut kepada kerosakan barangan.


5. Barangan yang dipulangkan dalam keadaan baik, akan mendapat pulangan wang Deposit sepenuhnya.


6.Sekiranya anda TIDAK memulangkan barangan yang disewa pada tarikh yang ditetapkan, maka pihak kami tidak akan memulangkan wang Deposit anda.

Harap Maklum.

Spiderman Birthday Cake

Thanks to Dayah for this order.. Dia nak buat surprise cake to Ilyani's son... hope birthday boy like it! ..:)
1kgs Chocolate Moist Cake with Chocolate Ganache.
Spiderman figuring using fondant, Alphabet font.

Thursday, April 28, 2011

More Blueberry Cheese Tartlets and Crunchy Almond orders.

Thanks to Kak Marina, Kak Linda, Madihah, Amy & Hidayah for this order.
45pcs Blueberry Cheese Tartlets + Crunchy Almond (3 pax)

Wednesday, April 27, 2011

Sunday, April 24, 2011

Happy Birthday Nenek :)

Tks to Zahurin from Affin for this order.
1kgs Milky Vanilla Butter cake with Butercream
Small flower gumpaste, Alphabet using fondant.

Saturday, April 23, 2011

Thursday, April 21, 2011

Chocolate Moist Cake

Thanks Kak Anie, from Kota Damansara.. for this order :) hopefully jd my regular customer juga ya.. :)

1 kgs Chocolate Moist Cake
1 Chocolate Layer
Topping : Chocolate Ganache

Chewy Chocolate Brownies


Tuesday, April 19, 2011

Blueberry Cheese Tartlet .. tks uols...:)

Thanks to CS, Ilyani, Norin, Rozie and others for this big orders..:)

25 pcs per pack (4 pack) + 5 pcs per pack (11 pack)

Friday, April 15, 2011

Thanks Puan Khairani for this repeat wedding cake order :)
4 kgs Vanilla and Vanilla Choc Chips cake.
Topping : Buttercream covered with fondant
Add on : Alphabet using fondant, Butterfly figuring and Roses gumpaste.

Thursday, April 14, 2011

Chewy Cream Cheese Brownies.


Order from Dubai :)

Terkezut n tak sangka, coz dpt order from Lulu yang menetap di Dubai.. This order actually nak surprise kan her sister yang bakal bersalin.. :)
20 pcs Maxi Vanilla Choc Chips Cuppies.
Topping : Buttercream covered with Fondant
Add on : Baby small booties, gumpaste flower and Colors balls for deco.
Pack in : 16 holes White Window Boxes + 4 holes Party Boxes.

Wednesday, April 13, 2011

Milky Vanilla Butter Cake with Vanilla Butter Cream


Chocolate Walnut N' Choc Chips Cake

Blueberry Cheese Tartlet for Sales!

Assalamua'laikum and hi all! I making blueberry cheese tartlets atas permintaan. Ada xtra, macam biasa buat sales kat opis.. if ada yang berminat boleh call.. pick up di Mobil, Kelana Jaya (bersebelahan Perabot LDP)..c ya :)

12 pack Blueberry Cheese Tartlets
RM6 per pack.

Chocolate WalnutN'ChocChips Upin Ipin Birthday Cake.

Rusyidina turns 2! Happy Birthday dear..
3 kgs Chocolate Walnut N' Choc Chips Cake.
Topping : Chocolate Ganache
Add on : Upin Ipin Edible Image, Alphabet fondant,
Gumpaste flower n buttercream for deco.

Tuesday, April 12, 2011

Chocolate Moist Cake with Chocolate Ganache


Anniversary Giant Cup Cake for my Lovely Mana n Abah!

This special anniversary wish
That comes with love to you
Brings warm and heartfelt thanks
For all the thoughtful things you do

It also comes to let you know
You both mean more each day
To everyone your lives have touched
In such a loving way.

Happy Wedding Anniversary, 
To our beloved Mama and Abah

With Love
Along, Abi, Angah, Ade, Apend, Ayan, Ayee, Ammar, Allya n Adeem...


2 kgs Giant Cup Cake
Flava : Vanilla + ChocWalnutsN'ChocChips
Topping : Buttercream
Add on : Alphabet using fondant, Butterfly figuring n gumpaste flower.

Monday, April 11, 2011

Barbie 500grms Vanilla Choc Chips Cake.

Tks Jeet for this order :)
500 grams Vanilla Choc Chips cake
Add : Barbie Edible Image, Alphabet using fondant, Butterfly figuring and Pink Pearls.

Sunday, April 10, 2011

Oreo Cheese Cake to Seremban :)

Thanks to Yuhaila from Seremban (my hubby officemate) for this order..:) hope you like it!
1.5 kgs Oreo Cheese Cake with Oreo Cheese Cream.

Blueberry Cheese Tartlet..

Thanks Nurun for this repeat order :)

25 pcs Blueberry Cheese Tartlets.

Tuesday, April 5, 2011

Giant Cup Cake to be given away :)

Salam semua...n hai..hope semua dapat view attachment yang saya lampirkan dibawah ni.. ok:) Just a brief explaination; contest ni terbuka pada sesiapa sahaja.. bila dah menang nnt kene datang pick up sendiri 'free giant cup cakes' ni..

Peraduan ni simple saja.. boleh hantar seberapa banyak komen2 yang menarik, kreatif untuk mana2 post yang terdapat pada blog Cuties Cup Cake ini.

Step : Klik pada imej post > klik pada link Comment > masukkan apa2 saja komen anda.

Untuk maklumat lanjut, boleh klik pada lampiran di bawah.. :)

Monday, April 4, 2011

Carrot Walnut Cake for Birthday.

Thanks again Aisyah for this order :)


500 grms Carrot Walnut with Cream Cheese frosting Cake.

(Ilham dekorasi by Aisyah sendiri..:))

Sunday, April 3, 2011

Coklat Cuppies with Butterfly and Ladybugs.

Happy Belated Bday Aisyah.. and thanks for this repeat order :)


25 pcs Midi Chocolate cuppies with Chocolate Ganache

Add on Ladybugs & Butterfly gumpaste

Kek Coklat Kukus from Huda..:)

Thanks Huda for this repeat order :)


2kgs Coklat kek kukus + 1kgs Coklat Kek Kukus.

Friday, April 1, 2011

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails